Om

Megafauna  ...er den biologiske betegnelse for dyr med samme størrelse som homo sapiens - eller større!

Musikken inspireres af store dyr; hjertets puls, legen, vandringer gennem landskaber og åndedrættet i aftenskumringen.

I en verden hvor mennesket vil udvikle sig ud af sine kriser, sværger bandet til steady groove, naturlige instinkter og færre dikkedarrer.


                Megafauna blender nordisk FOLK med elektro beats. Rå og smukke FOLKmelodier                  præsenteres på klarinet og fløjte over en groovy bund af barytonsax og old-schoo elektronika.                   Et solidt pust fra før verden gik berserk i bits og pixels.


Afsættet er nyt som traditionelt nordisk, der æltes med klarinet-loops, improviserede passager, electro-cajon og commodore-64 ”blip-blops”. Funky passager, der får fødderne til at flytte sig og blæsernes overtoner, der smelter sammen - det er lyden af Megafauna!
Mikkel Schnettler


Alskens percussion og lydknapper


Har spillet alt fra big band med Django Bates' orkester Stormchaser, til lækker Acoustic Lounge og turneret i England, Tyskland, Holland og Portugal. Som musiker og producer har han arbejdet sammen med bl.a. Zididada, Karen Mukupa, Bobo Moreno, Rasmus Nøhr og mange andre seje mennesker.

Mikkel huserer også med sine stomp og rytme-workshops for både de garvede og de grønne.

Marika Thinggaard


Klarinet, sopran- og Lisa Simpson sax


Med et ben i jazz, et andet i folk, et tredje i funk og et fjerde i afro, er Marika blevet beskrevet som en musikalsk kameleon der ikke desto mindre aldrig går på kompromis med musikkens præmisser. Hendes sceneerfaring tæller alt fra leadsax i   The Big Band, garvet ensemble og teatermusiker, til blæsersolist på Lars Lilholts sommertournéer.

Christian Coff 


 Altklarinet, fløjter og venstrehåndsharmonika


Faldt pladask for den nordiske tone i en vandmølle i Sveriges skove, hvor en solo guitarist spillede til dans. Coff har spillet nordisk med gruppen Fylgja i Sverige og Danmark og marcheret en del kilometer med verdens mindste musikgarde (kun 3 personer) kaldet Gulliver Garden.